medewerker aan het woord

"Bij Flantua word je als mens gezien: iedereen kent elkaar."

Kim de Groot • Assistent Accountant

Kim de Groot is 23 jaar oud. Zij is sinds … in dienst als Beginnend Assistent Accountant bij Flantua.

“Bij Flantua werk je in een informele sfeer. De begeleiding is top en je hebt volop perspectief voor je verdere carrière!”

Kim de Groot - Assistent Accountant

Flantua

“Toen ik bij Flantua kwam werken studeerde ik net Accountancy aan het Hbo. Ik ging één dag per week naar school, en zocht voor de resterende vier dagen een baan die aansloot bij mijn opleiding. Door de informele sfeer voelde ik mij tijdens de sollicitatieprocedure al direct welkom bij Flantua. De nadruk die Flantua legt op de begeleiding tijdens opleidingen was voor mij een belangrijk argument. En dat is in de praktijk gebleken. Ik word heel goed begeleidt door mijn collega’s. Ik ben blij dat ik een stimulerende werkomgeving heb gevonden waarin ik mijn opleiding succesvol kan afronden.” 

Verantwoordelijkheden

“Met vallen en opstaan kom je dan steeds verder, ook omdat de begeleiding heel inhoudelijk is. De kennis wordt niet voorgekauwd en naarmate ik meer ervaring en kennis opdoe, nemen mijn verantwoordelijkheden toe. Nu, na twee jaar, werk ik al erg zelfstandig. De review door de accountant is eigenlijk altijd voldoende: ik voel veel vertrouwen om mezelf te ontwikkelen. Door de benadering van Flantua komen mijn voorkeuren en kwaliteiten optimaal naar voren!”

Ontwikkeling

“Er zijn veel mogelijkheden voor interne en externe cursussen. Specifieke trainingen, zoals bijvoorbeeld consolideren, en externe analyse. We krijgen veel keuzevrijheid en worden gestimuleerd om onszelf te ontwikkelen. Vanuit Flantua wordt ook veel aandacht besteed aan externe communicatiecursussen.”

Cultuur

“Bij Flantua heerst een informele, gezellige sfeer. Ik werk voornamelijk in Nieuwegein. Dat is onze grootste locatie, maar de werksfeer verschilt niet met de andere kantoren. Ik kom veel leeftijdgenoten tegen, die ook in opleiding zijn: we hebben steun aan elkaar.”

“Eén maal per jaar wordt er een bedrijfsuitje georganiseerd. Dat staat helemaal in het teken van ontspanning en is niet werk gerelateerd. De laatste keer zijn we met alle medewerkers én partners een weekend op Ameland geweest, dat was super! Twee keer per jaar hebben we een bijeenkomst waarop de stand van zaken besproken wordt. Afsluitend hebben we dan een diner.”

Persoonlijk

“Ik ga elke week naar de sportschool én doe aan bootcamp. Ik vind het belangrijk om fit te blijven. Daarnaast vind ik het leuk om in mijn vrije tijd af te spreken met vriendinnen: we gaan winkelen, een terrasje pakken of we kijken een film!”

Alle verhalen →
Wij stimuleren jou jezelf te ontwikkelen.