medewerker aan het woord

"Bij Flantua word je als mens gezien: iedereen kent elkaar."

Denice Burgemeester • Assistent Accountant

Denice Burgemeester is 27 jaar oud. Zij is sinds … in dienst als Assistent Accountant bij Flantua.

denicekim

“Er zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden, je kan zelf aangeven welke richting je op wil en de diversiteit aan werkzaamheden is groot. In een heel prettige sfeer!”

Denice Burgemeester - Assistent Accountant

Flantua

“Ik ben bij Flantua terecht gekomen toen ik op zoek was naar een afstudeerstage. Die stage is wederzijds goed bevallen en toen aan het einde van mijn stageperiode Flantua een vacature had voor een nieuwe assistent accountant ben ik gebleven. Dat is eigenlijk vanzelf gegaan. De eerste stage voor mijn Hbo-opleiding accountancy was op een groot kantoor. Door die ervaring had ik behoefte aan een overzichtelijker en meer persoonlijke werkomgeving. Flantua maakt waar wat ze zeggen en omdat we veel MKB-cliënten hebben, heb je heel direct contact. Hier ben ik continu betrokken bij heel het proces. Een ander voordeel is dat ik nog geen keuze had gemaakt tussen controle en samenstel. Bij Flantua kon ik in beide richtingen ervaring opdoen en inmiddels heb ik mijn keuze voor samenstel gemaakt.”  

Verantwoordelijkheden

“Ik verricht veel uitvoerende werkzaamheden. Jaarrekeningen samenstellen, omzetbelasting-aangiftes doen en ik maak deel uit van het NOW-team. Als assistent van een accountant of relatiebeheerder heb ik veel afwisseling in mijn werk. Dat vind ik prettig, want ik kan van iedereen iets anders leren. Ik geef ook administratieve ondersteuning aan cliënten en ik voer af en toe ook nog controle opdrachten uit, hoewel mijn focus steeds meer op samenstel komt te liggen. ”

Ontwikkeling

“Na het afronden van mijn Hbo-opleiding ben ik hier ook gestart met een post-Hbo Accountant Administratieconsulent-opleiding die ik heb behaald. Nu volg ik de praktijkopleiding MKB. Zo zet ik elke keer een stap verder. Mijn volgende doel is intern doorgroeien, mezelf verder ontwikkelen. Vanuit Flantua krijgen we ook veel communicatiecursussen en vaktechnische trainingen, zoals consolideren en analyse.”

Cultuur

“De sfeer bij Flantua is heel open en flexibel richting cliënten en medewerkers. Er is veel aanpassingsvermogen: we werken volgens planning, maar er zijn altijd mogelijkheden om te schuiven. En dat wordt gewaardeerd door cliënten! Intern ‘staan de deuren altijd open’. Ik kan altijd terecht met vragen en anderzijds zijn ideeën ook altijd welkom.”

“Het weekend op Ameland was echt heel erg gezellig. Met alle collega’s van alle drie vestigingen bij elkaar, op een ontspannen manier! Behalve de halfjaarlijkse plenaire bijeenkomst met afsluitend diner, is de Kerstborrel ook altijd een groot succes!”

Persoonlijk

“Mijn sport is zwemmen! Ik ben lid van de reddingsbrigade in Vianen en geef daar als vrijwilliger ook zwemles. Daarnaast ga ik naar de sportschool voor kickboksen en fitness. Daarnaast hou ik van festivals en reis ik graag en ver: ik heb in mijn eentje een wereldreis van zeven maanden gemaakt, waarbij ik in Nieuw-Zeeland ben uitgekomen. Ik heb veel mooie landen gezien en interessante mensen ontmoet. Het was ook fijn dat ik het met Flantua kon regelen om die reis te maken!”

Alle verhalen →
Wij stimuleren jou jezelf te ontwikkelen.