actueel

Je hebt volop perspectief voor je verdere carrière!

Voor Kim de Groot is de kracht van Flantúa de manier waarop ze zich kan ontwikkelen. Kim is 23 jaar oud en werkt als Beginnend Assistent Accountant, maar ze volgt ook een deeltijd HBO-opleiding. In deze blog stipt ze precies aan waarin Flantúa onderscheidend is.

“Ik kwam binnen bij Flantúa als student accountancy aan het Hbo. Omdat ik maar één dag in de week college had, was ik op zoek naar een baan. Maar wel een baan met een direct verband met mijn opleiding. Flantúa gaf mij direct een goed gevoel: ik voelde mij welkom. De informele sfeer tijdens de sollicitatieprocedure was één. Het andere punt wat mij overtuigde was het serieuze en doordachte beeld van de begeleiding tijdens mijn opleiding. Dat beeld is volledig uitgekomen. Het is zo fijn om in een stimulerende omgeving te werken én te leren!”

‘Als je vooruit wil op een persoonlijke manier, ben je bij Flantúa op je plaats!’

“Het is een optelsom. Mijn werk bestaat uit het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van begrotingen voor onze klanten in het MKB. En de manier waarop Flantúa mij daarin begeleidt is echt goed. De inhoudelijke begeleiding stimuleert ontzettend. Daardoor werk ik steeds zelfstandiger en nemen mijn verantwoordelijkheden toe. Door het vertrouwen wat Flantúa mij geeft, komen mijn kwaliteiten goed naar voren!”

‘De inhoudelijke begeleiding stimuleert ontzettend!’

“Die sfeer van voortdurende ontwikkeling is misschien wel de grote kracht van Flantúa. Ze bieden zoveel in- en externe cursussen aan! Je kan heel specifieke trainingen kiezen, maar er worden ook algemene cursussen gegeven. Er is sowieso veel aandacht voor communicatie, omdat onze interactie met klanten heel belangrijk is!”

‘De werksfeer is op elk kantoor hetzelfde: gezellig en informeel!’

“Voor ons maakt het niet uit op welke locatie we werken. Zelf ben ik vaak op het kantoor in Hardinxveld-Giessendam, maar de werksfeer is overal hetzelfde: gezellig en informeel! Het schept natuurlijk ook een band dat veel andere jonge collega’s een opleiding volgen; dat we een doel hebben!”

Wij stimuleren jou jezelf te ontwikkelen.