actueel

'De sfeer is heel open en flexibel richting cliënten én medewerkers!'

Denice Burgemeester was op zoek naar een afstudeerstage en kwam bij Flantúa terecht. Van beide kanten beviel de stage prima! Toen aan het einde van haar stageperiode een vacature voor assistent-accountant vrijkwam, is Denice gebleven.

“Door de eerste stage voor mijn Hbo-opleiding accountancy, had ik behoefte aan een meer persoonlijke werkomgeving. Omdat we hier bij Flantúa veel MKB-cliënten hebben, heb je veel directer contact met cliënten en collega’s. Hier ben ik continu betrokken bij heel het proces. In een ander opzicht was Flantúa ook een voordeel: ik had nog geen keuze gemaakt tussen controle en samenstel. Hier heb ik in beide richtingen ervaring opgedaan en inmiddels heb ik mijn keuze voor samenstel gemaakt!”

“Er zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden!”

“Na het afronden van mijn Hbo-opleiding ben ik gelijk doorgegaan met een post-Hbo Accountant Administratieconsulent-opleiding. Die heb ik ondertussen ook gehaald! Op dit moment volg ik de praktijkopleiding MKB. Zo zet ik elke keer weer een stap. Mijn volgende doel is de praktijkopleiding met succes afronden, intern doorgroeien, en verder ontwikkelen. Flantúa biedt zelf ook veel interne cursussen en vaktechnische trainingen aan, zoals consolideren, communicatie en analyse.”

“Je kan zelf aangeven welke richting je op wil!”

“Ik verricht veel uitvoerende werkzaamheden. Jaarrekeningen samenstellen, omzetbelasting-aangiftes doen en dan maak ik ook deel uit van het NOW-team. Als assistent-accountant van verschillende accountants heb ik veel afwisseling in mijn werk. Dat vind ik prettig, want ik kan van iedereen iets anders leren. Ik geef ook administratieve ondersteuning aan cliënten en ik voer af en toe ook nog controle opdrachten uit, hoewel mijn focus steeds meer op samenstel komt te liggen. ”

“De diversiteit aan werkzaamheden is groot. In een heel prettige sfeer!”

“Ik vind het heel fijn dat we veel aanpassingsvermogen hebben. We werken volgens planning, maar als er mogelijkheden zijn, schuiven we. Cliënten waarderen dat! Hier op kantoor staan de deuren altijd open. Ik kan overal terecht met vragen en andersom zijn mijn ideeën ook meer dan welkom.”

typen
Wij stimuleren jou jezelf te ontwikkelen.